NEP MAIL GERECHTSDEURWAARDERS

Hieronder vind je de mail die we doorkregen van één van onze leden. Bedankt alvast om dit te melden.

Goeiemorgen,

Ter info

Ik heb deze mail ontvangen, totaal uit de lucht gegrepen
Ik wou u dit bezorgen, misschien kan u een waarschuwing doorsturen naar de leden, dat ze hier niet mogen op ingaan

Mvgr
Stefanie
Afsluitingen Vermeulen
Tel: 056/75 51 77

HERINNERING
Dinsdag 20 oktober
Uw referentie: BE83I2020

Geachte heer/mevrouw,

Eerder gisteren heb ik u tevergeefs proberen te bereiken omwille het openstaande bedrag ter hoogte van €382,70 inzake dossiernummer BE83I2020.

Aangezien het bedrag ondanks eerdere sommaties nog steeds niet betaald is, wil ik u met dit bericht persoonlijk informeren ofwel waarschuwen voor de gevolgen en procedures die woensdag (21 oktober) van start zullen gaan. Zowel onze opdrachtgever als de beslagrechter hebben eind afgelopen week besloten u geen uitstel van betaling meer te geven. Omdat u niet betaald, zijn wij genoodzaakt om deze gerechtelijke procedure te starten, waarbij beslag gelegd kan worden op zaken als uw inboedel, inkomen en/of woning.

Wij zullen u vanwege de opstart van de gerechtelijke procedure na deze mail ook verder niet meer benaderen of herinneren aan bovenstaande vordering. Wilt u het beslag en extra kosten maandag voorkomen? Betaal dan zo spoedig mogelijk de openstaande vordering van €382,70.

Dit doet u op ons rekeningnummer: BE66 9740 6986 2443 ter attentie van NKVG (Nationale Kamer Van Gerechtsdeurwaarders). Vergeet niet om daarbij uw referentie BE83I2020 te vermelden. Tevens ontvangen wij graag een betaalbewijs van u per mail, zodat we de geplande procedure en maatregelen tijdig kunnen tegenhouden. (
nkvgbelgie@outlook.com)

Als u niet kunt betalen of wij uw betaalbewijs niet zo spoedig mogelijk ontvangen, gaan wij aanstaande maandag direct over tot het geplande beslag op uw inboedel. Wij verwachten hierbij dan ook uw volledige medewerking, wat dus inhoudt dat wij u tussen het aangegeven tijdstip thuis verwachten. Bij een beslaglegging is er overigens altijd een slotenmaker aanwezig, die bij uw afwezigheid de deur mag openen. Dit zodat wij de gerechtelijke inspectie uit kunnen voeren. Aangezien het inschakelen van een slotenmaker ook extra kosten met zich meebrengt, wil ik u graag vragen maandag toch aanwezig te zijn.

Bij voorbaat bedankt voor uw medewerking en een fijne avond toegewenst.

Hoogachtend,

B. Buyse
Afdeling Particuliere Procedures
bernard.buyse@skynet.be
NATIONALE KAMER VAN GERECHTSDEURWAARDERS

Henri Jasparlaan 93
1060 Brussel
België
T 02 538 00 92
F 02 539 41 11
info@nkgb-cnhb.be